Drop Down Menu

„"TÓTH és Társa" Kft. versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén”

A projekt alapadatai:

  • Projekt azonosító: GINOP-2.1.8-17-2018-02416
  • Igényelt támogatás: 6 229 500 Ft
  • Támogatás mértéke: 50 %
  • A projekt költségvetése: 12 459 000 Ft
  • Projekt fizikai befejezése: 2019.07.07.

A projekt bemutatása:

A projekt keretében három új eszköz beszerzésé valósult meg, mely eszközök a jelenlegi cégtevékenységünkhöz váltak szükségessé. Jelen eszközbeszerzéssel, az innovációs technológia adaptálással, a tevékenységeink körét és hatékonyságát is bővíteni tudtuk, technológiai hátterünk fejlesztése valósult meg.

A pályázat keretében beszerzett eszközök a következők:

1. WECO E6 szemüveglencse megmunkáló állomás

2. ZEISS szubjektív refrakciós állomás

3. ZEISS i.Com4 mobil szerver monitorral

A szemüveglencse megmunkáló állomás egy készülékben egyesíti a készüléktől elvárt valamennyi funkcionalitást. Kezdve a keret letapogatástól a lencseforma kezelésig. A készülék egy tökéletes megmunkáló és szemüveglencse csiszoló egység egy valódi technológiai innováció a lencse kezelő iparágban.

A ZEISS szubjektív refrakciós állomás VisuScreen+VisuPhor 500 tartókarral egy teljesen új refrakciós készülék, mely egy okos megoldásban kapcsolja össze a központi részeket, a teszteket és a foroptert. A VisuPhor autoforopter megfelelő működéséhez elengedhetetlen a VIsuScreen digitális polateszt megléte.

A ZEISS i.Com 4 szerver monitorral egy nagy kapacitású szerver. Kommunikációs szoftver és hardver egyben, amely minden csatlakozási, mérési, konzultációs és rendelési feladatot ellát. Az adatok az összes munkaállomáson elérhetők egyetlen gombnyomással. Az összes ZEISS készülék között teljes kapcsolatot biztosít, így saját munkamenet alakítható ki vele. Feldolgozza és tárolja a ZEISS szemészeti vizsgálati műszerek adatait, beleértve a non-kontakt eszközös vizsgálatok eredményeit is.

Az eszközök a ZEISS legújabb, legkorszerűbb fejlesztései, amelyekkel a szemvizsgálat új alapokra helyezhető és a korábbi vizsgálati módszereknél pontosabb, gyorsabb és precízebb diagnózist tudunk felállítani. A projekt keretében beszerzett eszközök segítségével olyan szolgáltatást tudunk nyújtani, amellyel nagyobb hozzáadott érték állítható elő és ezáltal versenyképességünk is növekedni tud. A projekt megvalósítása révén vállalkozásunk jelentősen előrelép a termelési értékláncban, hiszen a beszerzett eszközök révén új innovatív tevékenységgel bővül tevékenységi körünk, ezen felül költséghatékonyabb is a korábbinál, hozzájárulva a kapacitásbővítéshez.

 

A projekt megvalósulásának helyszíne:

3525 Miskolc, Széchenyi István út 31., Hrsz: 2491

A projekt a következő közreműködő szervezet támogatásával valósult meg:

Pénzügyminisztérium

Cím: 1539 Budapest, Postafiók 684
E-mail: gazdasagfejlesztes@pm.gov.hu 
Infovonal: 36 1 896- 0000
Honlap: www.palyazat.gov.hu


 

Miskolc, Széchenyi u. 31.  Tel: 46/509-224  Fax: 46/509-225  Miskolc, Széchenyi u. 101.  Tel: 46/504-893  -  toptika@enternet.hu